Biztonság

vagyonvédelem, biztonsági cég, költöztetés

A fehérje és a keto diéta különbségei

A ketó a ketózis metabolizmusának rövidítése, amely a ketózisból ered . Ebben a test zsírsavakat éget, amelyek ketonokat szabadítanak fel. A keto étrend elve az, hogy a szervezetnek szinte nincs szénhidrátja energiaforrásként. Tárolt zsírokból kell vennie. A fehérje diéták a fehérjebevitel növelésén alapulnak, miközben meglehetősen alacsony zsírtartalmú és alacsony szénhidráttartalmú ételeket fogyasztanak. A keto diéták viszont általában magas zsírtartalommal, közepes fehérjebevitellel és csak a minimális superfitt szénhidráttartalommal rendelkeznek.

Élelmiszer-összetétel a fehérje kontra keto étrendben

A legmegfelelőbb fehérjeételek körülbelül 20 gramm fehérjét tartalmaznak, kevesebb, mint 200 kalória adagonként. Éppen ellenkezőleg, a keto étrendben lévő étkezések általában magas kalóriatartalmúak, elsősorban magas zsírtartalmuk miatt.

Reflux diéta esetén ezeket ne fogyassza

A gyümölcsök és zöldségek fontosak az egészséges étrendben. Bizonyos gyümölcsök azonban kiválthatják vagy súlyosbíthatják a GERD tüneteit, különösen a nagyon savas gyümölcsök és ezért a reflux diéta esetén kerülendő ételek. Ha gyakran fordul elő savas reflux, akkor csökkentenie vagy megszüntetnie a következő ételek fogyasztását:

narancs
grapefruit
citrom
limes
ananász
paradicsom
paradicsomszósz vagy az ezt használó ételek, például pizza és chili
salsa
Csokoládé
A csokoládé tartalmaz egy metilxantin nevű összetevőt. Kimutatták, hogy ellazítja a simaizmot a LES-ben és fokozza a refluxot.

Fokhagyma, hagyma és fűszeres ételekWeblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 2
Heti: 76
Havi: 285
Össz.: 9 228

Látogatottság növelés
Oldal: Superfitt
Biztonság - © 2008 - 2024 - cegek.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »